Complete badkamer met douche  incl. installatie eu. 6.595,=

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Complete badkamer met douche incl. installatie eu. 6.595,=

Normale prijs: € 12.995,00

Onze Prijs € 6.595,00

Complete badkamer inclusief installatie voor maar eu. 6.595,=

Bestaat uit:

Inloopdouche 120x200cm 10mm NANO antikalkglas met chroom muurprofiel en chrome muurstang
Grohe New Tempesta douchesysteem inclusief thermostaat, hoofddouche en handdouche 27922000
Geheel rvs douchegoot 70cm met stelpoten, uitneembaar haarrooster en waterdicht membraam

Modern design badmeubel 2 laden softclosing met acryl fronten (krasvast) en keramische wastafel 85cm in de kleur hoogglans wit, hoogglans zwart of hoogglans grijs inclusief spiegel met aluminiumlijst
Italiaanse design wastafelkraan gladde body met click-clack waste chroom
PVC meubelsifon

Complete inbouwtoiletset, Geberit UP100 inbouwreservoir, Delta 50 bedieningspaneel wit, Villeroy & Boch Gustavsberg wandcloset wit en softclosing en quickrelease zitting wit

Designradiator 120x60cm wit inclusief luxe aansluitset chroom

20 dozen wandtegel a 1,08m2 (21,6m2) gerectificeerd 30x60cm glans wit of mat wit
4 dozen vloertegel a 1,08m2 (4,32m2) porcelanato 60x60cm antraciet of grijs

Complete installatie van de badkamer (21m2 wand en 4m2 vloer):
Het uitvoeren van de sloopwerkzaamheden (1 laag tegels) en het afvoeren van de sloopmaterialen
Het aanleggen van de benodigde waterleidingen voor de douchethermostaat, de wastafelmengkraan en het inbouwreservoir (waterleidingen moeten aanwezig zijn in de badkamer)
Het aanleggen van afvoerleidingen en deze aansluiten op de wastafel, de douchegoot en het inbouwreservoir (afvoeren moeten aanwezig zijn in de badkamer)
Het wijzigen van de aanvoer- en retourleiding tbv de decorradiator vanaf de voedingen in de badkamer.
Het afmonteren van de wastafelkombinatie, de douchekombinatie, de toiletkombinatie en de radiator na het uitvoeren van het tegelwerk.
Het rondom inbouwen van het inbouwreservoir.
Het uitvlakken van de wanden en de vloer (steenachtige muren).
Het betegelen van 21,6m2 wand en 4,32m2 vloer.

Exclusief schilderwerk, elektrawerk en lewisvloeren.

Op de installatie geven wij 2 jaar garantie en op de produkten gelden de normale fabrieksgaranties (gemiddeld 5 jaar).

Deze prijs geldt voor de regio Groot Rotterdam en Den Haag.

Uiteraard is het mogelijk om binnen dit pakket wijzigingen naar uw wens aan te brengen.
Loading

Omschrijving

Details

Complete badkamer inclusief installatie voor maar eu. 6.595,= Bestaat uit: Inloopdouche 120x200cm 10mm NANO antikalkglas met chroom muurprofiel en chrome muurstang Grohe New Tempesta douchesysteem inclusief thermostaat, hoofddouche en handdouche 27922000 Geheel rvs douchegoot 70cm met stelpoten, uitneembaar haarrooster en waterdicht membraam Modern design badmeubel 2 laden softclosing met acryl fronten (krasvast) en keramische wastafel 85cm in de kleur hoogglans wit, hoogglans zwart of hoogglans grijs inclusief spiegel met aluminiumlijst Italiaanse design wastafelkraan gladde body met click-clack waste chroom PVC meubelsifon Complete inbouwtoiletset, Geberit UP100 inbouwreservoir, Delta 50 bedieningspaneel wit, Villeroy & Boch Gustavsberg wandcloset wit en softclosing en quickrelease zitting wit Designradiator 120x60cm wit inclusief luxe aansluitset chroom 20 dozen wandtegel a 1,08m2 (21,6m2) gerectificeerd 30x60cm glans wit of mat wit 4 dozen vloertegel a 1,08m2 (4,32m2) porcelanato 60x60cm antraciet of grijs Complete installatie van de badkamer (21m2 wand en 4m2 vloer): Het uitvoeren van de sloopwerkzaamheden (1 laag tegels) en het afvoeren van de sloopmaterialen Het aanleggen van de benodigde waterleidingen voor de douchethermostaat, de wastafelmengkraan en het inbouwreservoir (waterleidingen moeten aanwezig zijn in de badkamer) Het aanleggen van afvoerleidingen en deze aansluiten op de wastafel, de douchegoot en het inbouwreservoir (afvoeren moeten aanwezig zijn in de badkamer) Het wijzigen van de aanvoer- en retourleiding tbv de decorradiator vanaf de voedingen in de badkamer. Het afmonteren van de wastafelkombinatie, de douchekombinatie, de toiletkombinatie en de radiator na het uitvoeren van het tegelwerk. Het rondom inbouwen van het inbouwreservoir. Het uitvlakken van de wanden en de vloer (steenachtige muren). Het betegelen van 21,6m2 wand en 4,32m2 vloer. Exclusief schilderwerk, elektrawerk en lewisvloeren. Op de installatie geven wij 2 jaar garantie en op de produkten gelden de normale fabrieksgaranties (gemiddeld 5 jaar). Deze prijs geldt voor de regio Groot Rotterdam en Den Haag. Uiteraard is het mogelijk om binnen dit pakket wijzigingen naar uw wens aan te brengen.