Duravit Starck X wastafel 57 cm. wit 2305570000 (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Duravit Starck X wastafel 57 cm. wit 2305570000 (vraag om de laagste prijs)

€ 724,50


Duravit Starck X wastafel 57 cm. wit 2305570000Genoemde prijs betreft uitsluitend de wastafel, zonder kraan of onderkast. Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

Duravit Starck X wastafel 57 cm. wit 2305570000

Genoemde prijs betreft uitsluitend de wastafel, zonder kraan of onderkast. 

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Het bedrijf Duravit is opgericht in 1817 toen George Friedrich Horn erin slaagde een aardewerkfabriek te beginnen in Hornberg, in 1842 werd deze fabriek uitgebreid met het vervaardigen van sanitair. Vervolgens breidde de sanitairproductie alsmaar uit en ging het bedrijf verder als prestigieus fabrikant van enkel en alleen badkamer producten. Tegenwoordig is Duravit een bedrijf met zes vestigingen in diverse landen met meer dan 2800 werknemers. Het assortiment van Duravit bestaat uit wastafels, toiletten, badkamermeubels en baden maar ook accessoires en wellnessproducten behoren hiertoe. De Duravit producten kenmerken zich niet alleen door de functionaliteit maar zijn ook modieus. Duravit staat namelijk voor creativiteit in een badkamer, Duravit heeft dan ook het idee van de “Living Bathrooms” (woon- badkamers) geintroduceerd. Hun motto is: ‘Waar er een badkamer is, is er Duravit’.