Grohe Rainshower handdouche 16 cm. chroom 28765000 (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Grohe Rainshower handdouche 16 cm. chroom 28765000 (vraag om de laagste prijs)

€ 171,11


Grohe Rainshower handdouche 16 cm. chroom 28765000Handdouche Classic 160 mm

4 straalsoorten: Rain / Jet / Pure / Champagnefunctioneert al bij een minimale doorstroming van 7,5L gemengd water per minuutSpeedClean anti-kalk systeemDeze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

Grohe Rainshower handdouche 16 cm. chroom 28765000

Handdouche Classic 160 mm
4 straalsoorten: Rain / Jet / Pure / Champagne

functioneert al bij een minimale doorstroming van 7,5L gemengd water per minuut

SpeedClean anti-kalk systeem

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels ’s werelds grootste merkfabrikant van kranen. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt. Grohe hanteert vier kernwaarden: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze waarden komen terug in ieder product. Door de combinatie van kwalitatief hoogstaande materialen, de nieuwste productieprocessen en geavanceerde technologieën verzekert Grohe jarenlang betrouwbare prestaties.