Dornbracht Mem 1-gats wastafelkraan uitloop 20 cm. met waste chroom 3350178500 (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Dornbracht Mem 1-gats wastafelkraan uitloop 20 cm. met waste chroom 3350178500 (vraag om de laagste prijs)

€ 1.082,45


Dornbracht Mem 1-gats wastafelkraan uitloop 20 cm. met waste chroom 3350178500Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

Dornbracht Mem 1-gats wastafelkraan uitloop 20 cm. met waste chroom 3350178500

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

Dornbracht staat sinds 1950 voor hoogwaardige productkwaliteit, geavanceerde productie en innovatief design. De internationaal opererende fabrikant van hoogwaardige designkranen en -accessoires voor badkamer en keuken is met zijn meermaals onderscheiden producten een drijvende kracht achter de ontwikkelingen en trends in de branche. Dornbracht, een familieonderneming in de derde generatie, baseert zijn succes op de al ruim 60 jaar geldende filosofie ‘dat verandering nooit als dwang, maar juist als kans wordt gezien’ en de consequente klantgerichtheid. Als toonaangevend producent in het premiumsegment staat Dornbracht voor een hoge mate van betrouwbaarheid en waardevastheid. Niet voor niets stelt Dornbracht de hoogste eisen aan design, materialen en oppervlakken van zijn mengkranen. Duurzame kwaliteit en exclusiviteit zijn een belofte.