NET EVEN ANDERS.

Wat we doen is aan u. Alleen losse verkoop? Of ook het bouwen? Misschien wel inclusief sloopwerk en leidingen verleggen.. van A tot Z. In het geval van een totaalproject dan schetsen we hieronder een idee van onze werkwijze. Wilt u het net even anders? U heeft reeds uw vaste aannemer? Geen probleem, neem hem mee!

01.

ORIENTATIE & MATCH

Het doel hiervan is om vlug te weten te komen of er een match is tussen wat u voor ogen heeft en wat wij met onze merken en eventueel montage. Als het feitelijk voor uw situatie geen match is, zeggen we dat ook. Waar u het beste mee uit bent.

Past wat u wil bij ons en onze merken? Niet altijd. Maar dan weet u het ook snel. Is er wel een match dan gaan we naar stap 2.

02.

INTAKE

We kijken eerst even naar de globale plannen en bespreken de situatie. Naast uw wensen is er een bepaald budget waar we van beide kanten binnen willen blijven.

Elk pand en case heeft zijn eigen practische zaken om rekening mee te houden. Gaat de layout veranderen en moet leidingwerk en elektra omgelegd worden? Zitten er oude tegels? Is er lekkage? Wat is de ondergrond? Sloopwerk? Zijn de groepen toereikend qua elektra..?

Globaal nemen we de situatie door. Alles heeft zo zijn impact op het budget.
Wij doen suggesties voor de aanpak.


03.

SAMENSTELLING

Samen komen we tot een afgewogen combinatie die voor u een goede oplossing is, maar ook fraai is en past bij de rest van uw huis. We nemen u mee door de showroom en laten catalogi zien. Er zijn voor elk onderdeel ontzettend veel keuzes of het nu gaat om de vloer tegels, de spiegel of het toilet.. vele opties en alles heeft zijn prijs, alles heeft zijn voor- en nadelen.

04.

OFFERTE

Wij maken een voorstel voor u, eventueel inclusief de montage inclusief een indicatie van wanneer de spullen binnen zijn en de montage ingepland kan worden. Soms wordt er op een offerte nog wat toegevoegd of gewijzigd op wens van de klant. Uiteindelijk komen we tot een heldere en uiteraard scherpe offerte op maat.

Planning gaat in overleg wanneer het u het beste uitkomt indien mogelijk.

05.

BOUWEN

Met respect voor uw woning, uw buren, kinderen en huisdieren.. gaan wij aan de slag. We beschermen de vloeren en zorgen dat het puin en stof zo min mogelijk in de rest van de woning terecht komt.

Wij slopen indien nodig de oude badkamer eruit, prepareren de ruimte, dan de montage en als laatste de afwerking.

06.

OPLEVERING & AFTERSALES

De chef doet de eindcontrole. Samen lopen we hem nog even helemaal na. Geen restpuntjes meer? Mooi! Dan zit ons werk erop.

Heeft u nog vragen of komt u toch nog iets tegen? Dan maak een foto en mail het door! Dat wordt meteen ingeschoten bij de juiste servicemonteur en die kan ermee aan de slag. Net zo belangrijk als sales is misschien wel de aftersales.