we maken er iets moois van!

Wel eens gedacht aan fotobehang in de badkamer? Hier is bijvoorbeeld een foto van een boomstam, leuk getroffen. Precies in het middelpunt is de spiegel gemonteerd. Het geeft een mooi effect.

Warme tinten en koper

De rosé look in combinatie met de donker rode hout tinten maakt het een geborgen en warme ruimte. Het mag wat donkerder. Het is 's morgens niet zo fel aan de ogen meteen, het is zeker apart!

Een serie met een gewaagd design
ontwikkeld door Grohe

Duitse degelijkheid met een twist!

Natuurlijke uitstraling

De combinatie van hout, betonlook, riet en droogbloemen maakt dit een prettige ruimte met toch een lichte look en feel zonder te clinisch over te komen wat je al snel hebt met veel wit.

Een geslaagde badkamer!

Binnen - Buiten

De badkamer als verlengstuk van de tuin. Het lijkt wel alsof je buiten in bad zit. De openslaande deuren kunnen geheel open en bieden een elegante look met hun dunne profiel.

Heerlijk zo in de lente, de geur van je tuin binnen.. een goed boek erbij en het is op en top genieten.

De suggestie van hout

De klant had een wens voor strak en industrieel. Hout mag, maar niet teveel. We hebben in de muren betonlook toegepast maar wel met de suggestie van hout. Het is een hele pure ruimte geworden. Een ingetogen luxe die je niet vaak ziet.

Licht & Clean

Houdt u van een lichte badkamer? Lekker veel wit en lichte tinten? Denk dan ook eens aan een jaren 30 variant met een leuke visgraat. Als uw huis past bij die periode is dat echt van toegevoegde waarde voor het pand.

Natuursteen

Houdt u van natuursteen? Dan is dit uw look. Van glad tot aan ruig. Strak of met kiezels. Het kan allemaal. Steen is naast fraai ook een goede geleider van warmte. Met vloerverwarming een heel confortabele ruimte!

Een zwarte badkamer

De laatste jaren erg in trek: de zwarte badkamer. De look en feel van de luxe van een sjiek hotel. Het maakt de ruimte speciaal en geeft het echt een karakter. En.. je ziet niet elk stofje meteen zoals bij wit! Wel weer gevoeliger voor kalk aanslag maar dat is wel te voorkomen door installatie van een waterontharder. (aanrader!)

De kleuren van de zee

Groen blauw in de badkamer. Het blijven toch mooie kleuren om mee te combineren. Het is heel uitgesproken en gedurfd. Niet perse compatible met de volgende bewoner mocht u uw huis verkopen maar... voor u misschien geen bezwaar. Gewoon doen!

Behang??

Jazeker! Badkamerbehang! Het bestaat gewoon. Het biedt de mogelijkheid tot een wel heel speciaal geheel. Het leukste is zelf of door een vormgever een behang laten maken. Er zijn ook opties voor bedrukte kunststof of glazen platen die men kan laten bedrukken.

A touch of gold

Een hele badkamer in goud is een beetje over de top natuurlijk. Maar hier of daar een detail van goud, rose of brons is wel heel stijlvol!

Goud is weer helemaal terug van weggeweest!

Natuurmaterialen

Hout in de badkamer is niet het meest voor de hand liggend. Toch is het goed mogelijk. Het geeft een warme natuurlijke uitstraling. Zet er wat planten bij voor een optimaal effect!

Iets voor u?

Indirecte led verlichting

Dat is toch wel erg fraai nietwaar? Hoe de uitlichting van een badkamer toch een grote impact kan hebben in hoe je ruimte ervaart! Met subtiel strijklicht kan men de vormen van de badkamer mooi accuenteren en indirect licht is ook zachter aan de ogen. Kunt u even rustig wakker worden!

Betonlook

Ruig. Een stoere look. Minimalisme. Misschien is dat uw ding? Het kan bij een modern pand erg mooi zijn. Een industriele look en feel.

Het geeft een rustige uitstraling aan de ruimte die erg puur aandoet. Het is ingetogen en basic maar toch sjiek.