Geberit Sigma70 bedieningsplaat frontbed.inbouw reservoir 12 cm. rvs 115620FW1

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Geberit Sigma70 bedieningsplaat frontbed.inbouw reservoir 12 cm. rvs 115620FW1

Normale prijs: € 477,35

Onze Prijs € 285,12

Geberit Sigma70 bedieningsplaat frontbed.inbouw reservoir 12 cm. rvs 115620FW1

De Sigma 70 is een bedieningsplaat zonder knoppen of toetsen voor het spoelmechanisme van de toilet. Met een lichte druk op de glazen of RVS plaat wordt het spoelmechanisme in werking gezet. Door het unieke design lijkt de plaat wel voor de wand te zweven. de technologie wordt in werking gesteld zonder elektriciteit, een kleine impuls is alles wat de hydraulische servo-eenheid nodig heeft om vrijwel geluidloos door te spoelen.

De bedieningsplaats is slechts 4 mm breed en wordt onzichtbaar bevestigd, waardoor ze boven het toilet lijkt te zweven. Christoph Behling, de ontwerper van de plaat, werd bekroond met de Design Plus powered by ISH2013. De nieuwe Geberit-bedieningsplaat Sigma70 is geschikt voor elk inbouwspoelreservoir uit het Geberit Sigma-assortiment.
Loading

Omschrijving

Details

Geberit Sigma70 bedieningsplaat frontbed.inbouw reservoir 12 cm. rvs 115620FW1 De Sigma 70 is een bedieningsplaat zonder knoppen of toetsen voor het spoelmechanisme van de toilet. Met een lichte druk op de glazen of RVS plaat wordt het spoelmechanisme in werking gezet. Door het unieke design lijkt de plaat wel voor de wand te zweven. de technologie wordt in werking gesteld zonder elektriciteit, een kleine impuls is alles wat de hydraulische servo-eenheid nodig heeft om vrijwel geluidloos door te spoelen. De bedieningsplaats is slechts 4 mm breed en wordt onzichtbaar bevestigd, waardoor ze boven het toilet lijkt te zweven. Christoph Behling, de ontwerper van de plaat, werd bekroond met de Design Plus powered by ISH2013. De nieuwe Geberit-bedieningsplaat Sigma70 is geschikt voor elk inbouwspoelreservoir uit het Geberit Sigma-assortiment.