Prinz perlator met LED-verlichting voor keukenkraan

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Prinz perlator met LED-verlichting voor keukenkraan

€ 39,00


Prinz perlator met LED-verlichting voor keukenkraanLED Aerator voor keukenkraan eu. 19,= inclusief verzendenPrinz verrijkt de keukenkraan of de mengkraan met hoge uitloop met licht. De krachtige witte lichtbron van de Led aerator geeft aan het water een fascinerend wit licht effect. De Prinz aerator functioneert al bij een minimale waterdoorstroming. Batterijen of elektra zijn niet nodig: hij werkt onafhankelijk van de temperatuur van het water.PRINZ: Bruist meer t.o.v. een perlator , bevordert een spatvrij effect. Het witte licht geeft een verrijking aan zowel een nieuwe als een oude kraan en zorgt ervoor dat tijdens het gebruik alles beter zichtbaar wordt.Verkrijgbaar in 22mm buitendraad en 24mm binnendraad


Loading

Omschrijving

Details

Prinz perlator met LED-verlichting voor keukenkraan

LED Aerator voor keukenkraan eu. 19,= inclusief verzenden

Prinz verrijkt de keukenkraan of de mengkraan met hoge uitloop met licht. De krachtige witte lichtbron van de Led aerator geeft aan het water een fascinerend wit licht effect. De Prinz aerator functioneert al bij een minimale waterdoorstroming. Batterijen of elektra zijn niet nodig: hij werkt onafhankelijk van de temperatuur van het water.

PRINZ: Bruist meer t.o.v. een perlator , bevordert een spatvrij effect. Het witte licht geeft een verrijking aan zowel een nieuwe als een oude kraan en zorgt ervoor dat tijdens het gebruik alles beter zichtbaar wordt.

Verkrijgbaar in 22mm buitendraad en 24mm binnendraad