Sanikoop Eco spiegelverwarming 30x60cm 26w (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Sanikoop Eco spiegelverwarming 30x60cm 26w (vraag om de laagste prijs)

€ 60,00


Sanikoop Eco spiegelverwarming 30x60cm 26wNooit meer een beslagen spiegel in de badkamer is een heerlijke luxe. Binnen een handomdraai is deze luxe voor uw badkamerspiegel realiteit.

Met het uiterst eenvoudig te installeren Sanikoop Eco Spiegelverwarming element kunt u uw spiegel condensvrij houden. Ons product is geschikt voor iedere spiegel, economisch in gebruik en absoluut (kind)veilig. Een garantieperiode van 5 jaar geeft zeker de hoogwaardige kwaliteit van dit product aan. Het element is ook absoluut onderhoudsvrij.De Eco spiegelverwarming elementen voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1. Klasse II IPX4. Bovendien zijn de elementen KEMA gekeurd.Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

Sanikoop Eco spiegelverwarming 30x60cm 26w

Nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer is een heerlijke luxe. Binnen een handomdraai is deze luxe voor uw badkamerspiegel realiteit.
Met het uiterst eenvoudig te installeren Sanikoop Eco Spiegelverwarming element kunt u uw spiegel condensvrij houden. Ons product is geschikt voor iedere spiegel, economisch in gebruik en absoluut (kind)veilig. Een garantieperiode van 5 jaar geeft zeker de hoogwaardige kwaliteit van dit product aan. Het element is ook absoluut onderhoudsvrij.

De Eco spiegelverwarming elementen voldoen aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1. Klasse II IPX4. Bovendien zijn de elementen KEMA gekeurd.

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs