Villeroy & Boch La Belle bad 180x80 cm. wit BQ180LAB2V01 (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Villeroy & Boch La Belle bad 180x80 cm. wit BQ180LAB2V01 (vraag om de laagste prijs)

€ 1.770,25


Villeroy & boch La belle bad 180x80 cm. wit BQ180LAB2VinbouwversieBadpotenset wordt standaard meegeleverd (zelfklevend), verstelbaar van 145 - 180 mm.Nu op basis van zelf afhalen bij 1 van onze vestigingenBezorgen is mogelijk voor eu. 50,=Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijsIn de ruim 260 jaar die zijn verstreken sinds de oprichting van Villeroy & Boch is het bedrijf gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk. Vandaag de dag biedt Villeroy & Boch keramische badkamercollecties, aangevuld met bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties, waarmee een hoogwaardige, esthetische en gebruiksvriendelijke badkamer geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld.Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen waarop klanten al jarenlang kunnen vertrouwen. Terugkomend in elk Villeroy & Boch product zijn de waarden innovatieve kracht, stijl en design. Daarmee zijn functionaliteit en kwaliteit gewaarborgd. Villeroy & Boch biedt een unieke verscheidenheid in de badkamer uit één hand, met als doel gemak en ontspanning in het dagelijks leven te vergroten.Villeroy & Boch en duurzaamheidAlle activiteiten op het gebied van duurzaamheid zijn bij Villeroy & Boch gericht op het succesvol combineren van ecologie en economie. Daarbij streeft Villeroy & Boch naar het verbeteren van de efficiëntie van energie- en grondstoffen, het behouden van hulpbronnen door het optimaliseren van productieprocessen en het verminderen van verontreinigende stoffen in afvalwater, CO2-emissies en andere gassen. De inzet voor milieubescherming, bedrijfsveiligheid en gezondheid van medewerkers is diep verankerd in de bedrijfsvoering van Villeroy & Boch.Ook op het gebied van milieuvriendelijke producten is Villeroy & Boch vooruitstrevend. Diverse productinnovaties, zoals AquaReduct, GreenGain en CeramicPlus, dragen actief bij aan de bescherming van het milieu dankzij de waterbesparingen die zij realiseren.


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

Villeroy & boch La belle bad 180x80 cm. wit BQ180LAB2V

inbouwversie

Badpotenset wordt standaard meegeleverd (zelfklevend), verstelbaar van 145 - 180 mm.

Nu op basis van zelf afhalen bij 1 van onze vestigingen

Bezorgen is mogelijk voor eu. 50,=

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs

In de ruim 260 jaar die zijn verstreken sinds de oprichting van Villeroy & Boch is het bedrijf gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk. Vandaag de dag biedt Villeroy & Boch keramische badkamercollecties, aangevuld met bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties, waarmee een hoogwaardige, esthetische en gebruiksvriendelijke badkamer geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld.

Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen waarop klanten al jarenlang kunnen vertrouwen. Terugkomend in elk Villeroy & Boch product zijn de waarden innovatieve kracht, stijl en design. Daarmee zijn functionaliteit en kwaliteit gewaarborgd. Villeroy & Boch biedt een unieke verscheidenheid in de badkamer uit één hand, met als doel gemak en ontspanning in het dagelijks leven te vergroten.

Villeroy & Boch en duurzaamheid

Alle activiteiten op het gebied van duurzaamheid zijn bij Villeroy & Boch gericht op het succesvol combineren van ecologie en economie. Daarbij streeft Villeroy & Boch naar het verbeteren van de efficiëntie van energie- en grondstoffen, het behouden van hulpbronnen door het optimaliseren van productieprocessen en het verminderen van verontreinigende stoffen in afvalwater, CO2-emissies en andere gassen. De inzet voor milieubescherming, bedrijfsveiligheid en gezondheid van medewerkers is diep verankerd in de bedrijfsvoering van Villeroy & Boch.

Ook op het gebied van milieuvriendelijke producten is Villeroy & Boch vooruitstrevend. Diverse productinnovaties, zoals AquaReduct, GreenGain en CeramicPlus, dragen actief bij aan de bescherming van het milieu dankzij de waterbesparingen die zij realiseren.

In de ruim 260 jaar die zijn verstreken sinds de oprichting van Villeroy & Boch is het bedrijf gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk. Vandaag de dag biedt Villeroy & Boch keramische badkamercollecties, aangevuld met bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties, waarmee een hoogwaardige, esthetische en gebruiksvriendelijke badkamer geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld. Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen waarop klanten al jarenlang kunnen vertrouwen. Terugkomend in elk Villeroy & Boch product zijn de waarden innovatieve kracht, stijl en design. Daarmee zijn functionaliteit en kwaliteit gewaarborgd. Villeroy & Boch biedt een unieke verscheidenheid in de badkamer uit één hand, met als doel gemak en ontspanning in het dagelijks leven te vergroten.