Villeroy & Boch Subway wastafel 60x47 cm. met kraangat wit 61366001 (vraag om de laagste prijs)

Vraag om de laagste prijs


Met onze leverancier hebben wij de afspraak adviesprijzen te tonen op onze site, echter kunt u ook kortingen krijgen op aanvraag. Vraag hier om de laagste prijs !

U heeft nog geen producten opgenomen in uw offertelijst

Villeroy & Boch Subway wastafel 60x47 cm. met kraangat wit 61366001 (vraag om de laagste prijs)

€ 233,53


V&B.SUBWAY WASTAFEL 60X47 CM. 6136 60 WIT 01Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs.


Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie

Loading

Omschrijving

Details

V&B.SUBWAY WASTAFEL 60X47 CM. 6136 60 WIT 01

Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs.

In de ruim 260 jaar die zijn verstreken sinds de oprichting van Villeroy & Boch is het bedrijf gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk. Vandaag de dag biedt Villeroy & Boch keramische badkamercollecties, aangevuld met bijpassende badkamermeubelen, tegels, baden en douchecombinaties, waarmee een hoogwaardige, esthetische en gebruiksvriendelijke badkamer geheel naar eigen smaak kan worden samengesteld. Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn de klassieke Villeroy & Boch eigenschappen waarop klanten al jarenlang kunnen vertrouwen. Terugkomend in elk Villeroy & Boch product zijn de waarden innovatieve kracht, stijl en design. Daarmee zijn functionaliteit en kwaliteit gewaarborgd. Villeroy & Boch biedt een unieke verscheidenheid in de badkamer uit één hand, met als doel gemak en ontspanning in het dagelijks leven te vergroten.